Testimoniale

Testimoniale
Testimoniale
Testimoniale
Testimoniale

Vezi poveștile cursanților noștri

De ce implementăm CyberStarter și care este impactul activităților asupra participanților. Vezi mai jos câteva povești despre experiențele celor din prima generație de absolvenți.

Florin Romanescu, Bacău

Interviu Florin Romanescu Florin n-avea nici o legătură cu IT, când a decis să se înscrie la cursul CyberStarter, organizat de Fundația EOS, în parteneriat cu Microsoft. Acum deține certificări care l-au făcut să prindă curaj, orientându-se spre joburi în cyber securtity.

Vezi detalii

Marius Leuce, Oradea

Interviu Marius Leuce Marius a urmat cursul CyberStarter organizat de Fundația EOS, în parteneriat cu Microsoft. Acum caută provocări în domeniul cyber security, simțind că certificarea dobândită în curs îl evidențiază.

Vezi detalii

Marius Duma, Brașov

Interviu Marius Duma Marius e team leader într-o echipă de helpdesk și administrator de sistem IT. După ce a urmat cursul CyberStarter organizat de Fundația EOS, în parteneriat cu Microsoft, căută oportunități de angajare în domeniul securitate cibernetică.

Vezi detalii

Alexandra Dinu si Alexandru Teodorov, București

Alexandra Dinu si Alexandru Teodorov, București Fiind colegi la doctorat, Alexandra și Alexandru au urmat cursul CyberStarter organizat de Fundația EOS, în parteneriat cu Microsoft. Tot împreună au acordat un interviu despre cum văd ei efectele cyber security în contextul fake news și ce oportunități de angajare li se deschid.

Vezi detalii

Raul Pișcoi, Arad

Interviu Raul Pișcoi Raul este antreprenor IT, domeniu pe care și-a dorit să-l urmeze, chiar dacă la bază este inginer mecanic. In 2022 a urmat cursul CyberStarter organizat de Fundația EOS, în parteneriat cu Microsoft, fiind interesat să valideze teoretic unele abilități practice în domeniul digital. A dobândit în plus certificări în cyber security care

Vezi detalii

Raluca Baran, Iași

Interviu Raluca Baran Raluca este din Iași, absolventă de filologie, dar pasionată de tehnologie. Actualmente lucrează ca Escalated Hardware Support. Află ce-o motivează să se orienteze spre cariera de specialist în Cyber Security, după ce a urmat cursul CyberStarter organizat de Fundația EOS, în parteneriat cu Microsoft.

Vezi detalii