Arhive: Cases

  • Blog
  • Arhive: Cases
Florin Romanescu, Bacău
Florin Romanescu, Bacău
Florin Romanescu, Bacău
Florin Romanescu, Bacău

Florin Romanescu, Bacău

Interviu Florin Romanescu Florin n-avea nici o legătură cu IT, când a decis să se înscrie la cursul CyberStarter, organizat de Fundația EOS, în parteneriat cu Microsoft. Acum deține certificări care l-au făcut să prindă curaj, orientându-se spre joburi în cyber securtity.

Marius Leuce, Oradea

Interviu Marius Leuce Marius a urmat cursul CyberStarter organizat de Fundația EOS, în parteneriat cu Microsoft. Acum caută provocări în domeniul cyber security, simțind că certificarea dobândită în curs îl evidențiază.

Marius Duma, Brașov

Interviu Marius Duma Marius e team leader într-o echipă de helpdesk și administrator de sistem IT. După ce a urmat cursul CyberStarter organizat de Fundația EOS, în parteneriat cu Microsoft, căută oportunități de angajare în domeniul securitate cibernetică.

Alexandra Dinu si Alexandru Teodorov, București

Alexandra Dinu si Alexandru Teodorov, București Fiind colegi la doctorat, Alexandra și Alexandru au urmat cursul CyberStarter organizat de Fundația EOS, în parteneriat cu Microsoft. Tot împreună au acordat un interviu despre cum văd ei efectele cyber security în contextul fake news și ce oportunități de angajare li se deschid.